Restaurace

Vůně české domácí kuchyně si vás získá v naší restauraci. Jídla připravujeme výhradně z čerstvých surovin a bez použití instantních směsí a náhražek.

Vytvořili jsme prosvětlený nekuřácký prostor s nádechem domácí atmosféry. Posedět můžete i na venkovní terase s nezapomenutelným výhledem na Šumavu. V zimních měsících zase oceníte po návratu ze sjezdovky pohodlí u krbu.

Restaurace je otevřena od 11 do 22 hodin.
Kromě stálého jídelního lístku nabízíme i denní menu a sezónní speciality. Jídelníček lze upravit pro pobyty dětí, na vyžádání připravíme dietní jídla.

Snídaně
Pro naše hosty připravujeme denně bufetovou snídani, která se podává od 8.00 do 10:00 hod.
Snídaně jsou zahrnuty v ceně ubytování.

Polopenze a plná penze
Obědy a večeře si můžete dokoupit během pobytu nebo rezervovat před příjezdem do hotelu.
Doplatek za polopenzi pro osobu od 15 let je 240 Kč, doplatek za plnou penzi 440 Kč na den.
Doplatek dětské polopenze od 3 do 14 let je 180 Kč, doplatek za plnou dětskou penzi je 360 Kč na den.

Jídla podáváme formou tříchodového menu:

  • polévka
  • hlavní jídlo z nabídky 4 pokrmů – objednávejte nejpozději do 10.00 hodin v daný den. Pokud si zapomenete objednat, budeme automaticky servírovat nabídku číslo 1. V den příjezdu podáváme zpravidla menu č. 1
  • zákusek

Novinky

Ochutnejte naše dobroty…

Tady je malá ochutnávka z našeho jídelního lístku…

PŘEDKRM

Domácí zvěřinová paštika s variací trhaných salátů s kousky ovoce, cibulovou marmeládou a rozpečeným pečivem

POLÉVKA

Šumavská bramboračka s hříbky z okolních lesů

HLAVNÍ CHOD

Konfitované kachní stehno podávané s červeným zelím s jablky a domácím bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Králičí stehno na kořenové zelenině podávané se šťouchaným bramborem

Zvěřinový guláš s bramboráčky a červenou cibulkou

Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami ze šumavských lesů

Vepřová játra na roštu